wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

Naklejka na ścianę - pad 2

naklejka Pad 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka wymiata, polecam wszystkim graczom online ;) Ja mam czarną i nawet w nocy jak gram to ją widać świetnie. lol

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 15-07-2019

Naklejka na łodzie, oznakowanie łodzi

Naklejka na łodzie

Ocena produktu 5/5

Super naklejka, łatwo sie przykleja i wyglada bardzo ładnie. Polecam

Autor recenzji: Grzegorz Fed
Data napisania recenzji: 07-07-2019

Naklejka wróżka w kolorze miodowym na białym tle

naklejka Wróżka Lena

Ocena produktu 5/5

Naklejka fajna, mogło by być więcej gwiazdek, ale i tak sama poukładałam jak chciałam :) Polecam oczywiście ją!

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 11-06-2019

Naklejka wróżka w kolorze miodowym na białym tle

naklejka Wróżka Lena

Ocena produktu 5/5

Fantastyczna naklejka! Super kolorki i wykonanie. Moja mała Zuzia jest zadowolona i ja także.

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 03-06-2019

Naklejka miś w balonie

naklejka miś w balonie

Ocena produktu 5/5

Fajna naklejka - mam w rozmiarze 50x70 i jest optymalna u mnie. Polecam.

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 23-05-2019

Naklejka na ścianę - brzozy 2

Brzozy 2

Ocena produktu 5/5

W naszej sypialni wygląda idealnie! Polecam :)

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 24-03-2019

Naklejka na ścianę piłkarz 4

Piłkarz 4 naklejka

Ocena produktu 5/5

Naklejka bardzo realistyczna, dodatkowo fajna piłka i można ją nakleić w dowolnym miejscu. Domówiłem jeszcze 3 piłki i jest super. Polecam. Trzyma się dobrze do dziś.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 11-03-2019

Naklejka na ścianę snowboard 2

naklejka snowboard 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka dla mojego chłopaka - zapalonego sportowcy :))) Kupiłam i polecam!

Autor recenzji: Anka
Data napisania recenzji: 14-02-2019

Naklejka na ścianę - pad 2

naklejka Pad 2

Ocena produktu 5/5

Super naklejka ! Bardzo łatwa w naklejeniu. Efekt końcowy jest rewelacyjny :)

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 11-02-2019

Naklejka ośmiornica

Ośmiornica naklejka

Ocena produktu 5/5

Naklejka wygląda rewelacyjnie.Polecam tego sprzedawcę.

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 11-02-2019

Naklejka robot 4 (kolor 51 niebieski ciemny) i robot 1 (kolor 71 szary)

naklejka Robot 4

Ocena produktu 5/5

To niezwykłe jak jedna naklejka może odmienić wnętrze. Dokładnie tego oczekiwałam. Z pewnością wrócę do tego sklepu.

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 11-02-2019

Naklejka pies 2

naklejka Pies 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka wspaniale się prezentuje. Zero problemów z przyklejeniem jej na ścianę.

Autor recenzji: Weronika
Data napisania recenzji: 10-02-2019

Naklejka na ścianę - motocross 3

naklejka na ścianę Motocross 3

Ocena produktu 5/5

Jakość pierwsza klasa. Naklejka zmieniła wnętrze nie do poznania. Polecam !!!

Autor recenzji: Tadek
Data napisania recenzji: 10-02-2019

Naklejka na ścianę - jeep

naklejka Jeep

Ocena produktu 5/5

Naklejka przyklejona bez najmniejszego problemu, syn bardzo zadowolony. Prezent urodzinowy się sprawdził.

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 10-02-2019

naklejka Motyle zestaw z imieniem

naklejka Motyle zestaw z imieniem

Ocena produktu 5/5

Jestem mega zadowolona z zakupu. Nakleiłam na mebelkach w pokoju córki. Świetny efekt!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-02-2019

Naklejka na ścianę snowboard 1

naklejka snowboard 1

Ocena produktu 5/5

Super naklejka, dobra jakość, pięknie wygląda na ścianie. Szczerze polecam :)

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 08-02-2019

Naklejka na ścianę - kotki dwa

Kotki dwa

Ocena produktu 5/5

Naklejka bardzo ładna, nie było problemu z przyklejeniem - córka zachwycona

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Naklejka na ścianę korona księżniczki z napisem

naklejka Korona księżniczki z napisem

Ocena produktu 5/5

Piękna naklejka, bardzo ładnie prezentuje się w pokoju córki. Sama wybrałam napis. Polecam.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 07-02-2019

Naklejka na ścianę snowboard 2

naklejka snowboard 2

Ocena produktu 5/5

Wspaniały efekt, świetna jakość. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam

Autor recenzji: Krystian
Data napisania recenzji: 06-02-2019

Naklejka na ścianę - motocross 4

naklejka Motocross 4

Ocena produktu 5/5

Doskonała jakość naklejki !!! Właśnie tego szukałem. Naklejenie na ścianę okazało się łatwiejsze, niż myślałem.

Autor recenzji: Kuba
Data napisania recenzji: 05-02-2019

Naklejka robot 1

naklejka Robot 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka już na ścianie. Wygląda przepięknie. Przyklejenie nie jest skomplikowane. Jestem bardzo zadowolona

Autor recenzji: Ada
Data napisania recenzji: 05-02-2019

Naklejka - lisek

naklejka lisek

Ocena produktu 5/5

Naklejka bardzo dobrze wykonana, rewelacyjnie wygląda na ścianie.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 03-02-2019

Naklejka na ścianę - auto 13

Auto 13

Ocena produktu 5/5

Moja turbo naklejka ! Znakomicie się prezentuje. Polecam wszystkim automaniakom.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 02-02-2019

Naklejka robot 3 (kolor 71 szary) i robot 1 (kolor 70 czarny)

naklejka Robot 3

Ocena produktu 5/5

Naklejka, którą zamówiłam w pełni spełniła moje oczekiwania. Solidny materiał z którego została wykonana, żywy kolor, super się przykleja. Efekt końcowy jest rewelacyjny !!!

Autor recenzji: Edyta
Data napisania recenzji: 02-02-2019

Naklejka robot 2

naklejka Robot 2

Ocena produktu 5/5

Super wzór i jakość, nakleja się łatwo. Polecam

Autor recenzji: Arek
Data napisania recenzji: 02-02-2019

Naklejka na ścianę piłkarz 7

Piłkarz 7 naklejka

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej naklejki. Czegoś takiego szukałem:)

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 01-02-2019

Naklejka na ścianę - drzewo

Drzewo niskie

Ocena produktu 5/5

Super efekt ! Wraz z mężem nie mieliśmy żadnych problemów z naklejeniem jej na ścianę. Wzbudza podziw naszych gości :)

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 30-01-2019

Naklejka robot 5 (kolor 41 różowy, wersja odbicie lustrzane) i robot 2 (kolor 35 pomarańczowy)

naklejka Robot 5

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupioną przeze mnie naklejkę podziwiają nie tylko moje dzieci ale także wszyscy odwiedzający nas goście. Gorąco polecam :)

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 30-01-2019

Naklejka na ścianę - But first coffee

naklejka napis But first coffee

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrej jakości naklejka, do mojej loftowej kuchni nadaje się wyśmienicie. Oczywiście pomagał naklejać mąż :) bo sama nie dała bym rady.

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 30-01-2019

Naklejka na ścianę - baletnica 2

Baletnica 2

Ocena produktu 5/5

Wysoka jakość naklejki. Idealnie trzyma się ściany. Jestem bardzo zadowolona !

Autor recenzji: Magda
Data napisania recenzji: 29-01-2019

Naklejka na ścianę - drzewo owocowe

Drzewo owocowe

Ocena produktu 5/5

W zasadzie naklejkę na naszą ścianę wybrała żona na święta :). Kupiliśmy największy rozmiar tego drzewa i nie zawiedliśmy się. Jakość naklejki jest bardzo dobra! Wszystko pięknie się nakleiło na ścianę…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 02-01-2019

Naklejka na ścianę - motocross 2

naklejka na ścianę Motocross 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka super, porządna i warta swojej ceny. Jestem pod dużym wrażeniem !

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 22-12-2018

Plakat łapacz snów

Łapacz snów plakat

Ocena produktu 5/5

Ciekawy plakat, nie widziałam takiej fajne wersji - kupiłam i polecam!

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 14-12-2018

Naklejka na szybę rumianek

Naklejka na szybę rumianek

Ocena produktu 5/5

Naklejka oryginalna. Świetnie wygląda na oknie. Bardzo dobry kontakt z dostawcą. Polecam!

Autor recenzji: Kawu
Data napisania recenzji: 11-10-2018

Naklejka matująca fale

Naklejka na szybę fale 1

Ocena produktu 5/5

Folia jak mrożona - fajnie wygląda i jest gruba, nie można jej popsuć.

Autor recenzji: Monia
Data napisania recenzji: 31-07-2018

Naklejka na ścianę piłkarz 1

naklejka Piłkarz 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka przyszła dobrze opakowana, kolor niebieski. Od razu nakleiliśmy i jest idealna. Polecam!

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 03-07-2018


©2019 Naklej-To.pl Producent naklejek

plakaty na ścianę  |  naklejka mapa świata  |  naklejka drzewo  |  naklejka miarka dla dzieci

Projekt i wykonanie: GaleoGrupa.pl | Oprogramowanie sklepu shopgold